Super heroi(ne)s BCN, una jornada solidària contra l'exclusió social

El 19 d'abril 5 entitats recaptaran fons en una activitat festiva on els participants hauran de superar diferents proves vestits amb una capa


Cinc associacions, acidH, AFEV Barcelona, Fundació Àmbit Prevenció, Iniciatives Solidàries i Associació “in via”, han unit forces per impulsar la campanya ‘Super heroi(ne)s BCN’ amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i "l’esforç heroic de moltes persones que lluiten dia a dia per superar-les".

A través d'un vídeo i un portal web, volen animar a la població a participar en una activitat festiva que es durà a terme el proper 19 d'abril al costat de la Font Màgica de Montjuïc. Els participants, agrupats en equips d'entre 3 i 10 persones, es posaran una capa de superheroi per superar diferents proves d'enginy, equilibri, habilitat i col·laboració.

L'objectiu de l'acte és donar a conèixer les entitats i «mobilitzar i divertir la ciutadania» alhora que es recapten fons. Tots els participants majors de 16 anys contribuiran amb 10 euros a la tasca de les cinc entitats organitzadores, que atenen persones en situacions de desavantatge per diferents motius, com ara la diversitat funcional, la pobresa, el consum de drogues, el treball sexual, el sensellarisme i altres dificultats.

Les donacions aniran destinades a 5 causes concretes: la inclusió social de persones amb discapacitat a través del Teatre sense límits Plou i fa sol (acidH), el Servei d'habitatges d'inclusió, cap dona vivint al carrer! (in via); el Mentoratge d'infants en risc per part d'universitaris Entàndem (AFEV Barcelona), el projecte 3 àpats el dia per a tothom (Iniciatives Solidàries) i A peu de carrer!, un programa destinat a la prevenció del VIH en persones consumidores de drogues i treballadors/es sexuals en situació vulnerabilitat (Àmbit Prevenció).

Totes les persones que vulguin "posar-se la capa i aliar-se contra l'exclusió social" poden inscriure's aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article